190115

Nu var det ett bra tag sedan! På grund av politisk nedstämdhet och dåliga upplevelser har jag tagit avstånd från bloggandet under en längre tid men är nu tillbaka med nya krafter! Jag bjuder härmed på en liten uppdatering;

 

Jag har bytt värdfamilj. Min förra värdfamilj och jag var en dålig matchning; vi var helt olika typer av människor som tvingades bo tillsammans under pressande förhållanden och det blev inte bra. Nu bor jag i Atlanta med en värdfamilj på två mammor och tre barn, samt tre katter och två hundar. Det känns bra. Även min nya skola är betydligt bättre än min gamla. Jag har bara fyra lektioner; yoga, världsliteratur, skulptur och kreativt skrivande. Tillsammans är de en fin kombination av tedrickande, diskussion och skapande. Den extrema tabun kring socialism är dessutom inte lika dominant och under världsliteraturlektionerna analyserar vi ur feministiska och marxistiska perspektiv, som min lärare kallar just detta, utan några konstigheter. 

 

Jag har dessutom spenderat säkert fem eller sex mensar med min älskade menskopp! Jag planerar att skriva en utlovad utvärdering om den om ett tag. Jag kommer utöver detta återkomma med tankar runt det amerikanska samhället och min upplevelse här, precis som innan. Förvänta er ilskna inlägg angående olja och islamofobi. 

  Kom ihåg mig?